Проф. Габровски има добра репутация в неговата си професия, но

...
Проф. Габровски има добра репутация в неговата си професия, но
Коментари Харесай

Петков: Няма да подкрепим правителство, в което Борисов дебне и ръководи всяко действие

Проф. Габровски има добра известност в неговата си специалност, само че това няма общо с политиката. В политиката заплахата е кой действително взима решения и до колкото виждаме индивидът, който ще взима решенията е Борисов . Така Кирил Петков коментира кандидатурата на проф. Николай Габровски за министър председател, препоръчана от ГЕРБ на брифинг пред публицисти, съобщи Агенция " Фокус “.

Петков бе безапелационен, че от Политическа партия няма по какъв начин да поддържат такова държавно управление, в което Бойко Борисов дебне и управлява всяко деяние.



На въпрос дали с втория мандат от Политическа партия ще се опитат да създадат кабинет на малцинството, Петков изясни, че сега не вижда по какъв начин може да бъде образувано такова държавно управление . Той позволи опция т.н “хартиена коалиция " да направи кабинет, като засяга ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Относно пререканията сред Политическа партия и президента Румен Радев  от последните дни, Петков сподели, че от партията му се водят от правила и когато някой ги нарушава, няма да си икономисват рецензиите. Като нарушени правила той уточни абсурда с БАБХ, с ББР И връзките на страната ни с " Газпром “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР