Проектоправителството на ГЕРБ напомня за старото. Сложени са смокинови листа

...
Проектоправителството на ГЕРБ напомня за старото. Сложени са смокинови листа
Коментари Харесай

Владо Йончев: ГЕРБ слага смокинови листа в новия им кабинет, но знаят, че това е излишно упражнение

Проектоправителството на ГЕРБ припомня за остарялото. Сложени са смокинови листа като Даниел Митов, с цел да не нервират хората. Тези кандидат-министри са тези, които се съгласиха да се жертват в това ненужно упражнение... ГЕРБ не поставят изпитание този кабинет да мине. Ако имаше изпитание, щеше да има консенсусни фигури, хора с валенции към другите партии, а в този момент виждаме правилните хора на Бойко Борисов плюс дежурните натегачи “. Това разяснява основният редактор на OFFnews Владо Йончев.
Според него се усеща връщане към нормалността:
 Политилог: ГЕРБ е в режима Моля, другарко, те желаят да ме бият Политилог: ГЕРБ е в режима " Моля, другарко, те желаят да ме бият "
Влизаме в един безконечен край на модела, в който никой не желае да поеме отговорността за началото на новия политически развой. Това ком...
„ Обнадежден съм от това, което се случва в Народното събрание. Там има хора - цветни, ефектни, приказват каквото мислят, хора с отзиви. Не са предаватели на опорки, които слушахме години обратно... Как ще ръководят - рано е да се каже, само че има връщане към демокрацията. Народното събрание в този момент е място за обмяна на хрумвания, спори се. Това е смисълът на демокрацията - да се разискват политически хрумвания “.
България пада с едно място в тазгодишната ранглиста за независимост на медиите на организацията „ Репортери без граници “ и към този момент заема 112-о място от общо 180 страни, включени в показателя. В предаването „ 12+3 “ Йончев разяснява тематиката:
„ Косово, където до неотдавна имаше война, етническо пречистване, е 40 места пред нас. Хонконг, където непрекъснато има митинги, приказва се за цензура, е на 80 място. Изостанала Албания е на 83 място. Пред нас са Гамбия, Хаити, Лесото, Северна Македония. Вече не сме в третия свят, ние сме в най-лошото на третия свят. Това ще се промени, България ще се върне на естественото си място - сред 60 и 70, където беше години наред, преди да пристигна това безумство, в което живяхме последните 11 години. Отказът на страната да върви по разпоредбите на парламентарната народна власт. Това си отива... Не знам дали чисто стопански, като качество на живот и обществено състояние идващото държавно управление ще ръководи по-добре, само че съм сигурен, че като възприятие за независимост, за нормалност, за това, че сме жители, нещата внезапно ще се подобрят “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР