Проектите на победителите в конкурса на Нова Броудкастинг Груп и

...
Проектите на победителите в конкурса на Нова Броудкастинг Груп и
Коментари Харесай

Студентски дебют в ефира на NOVA NEWS и в NOVA PLAY

Проектите на спечелилите в състезанието на Нова Броудкастинг Груп и Нов български университет за студентско телевизионно предаване и подкаст ще създадат своя дебют в ефира на NOVA NEWS и в платформата NOVA PLAY. „ Студентското шоу “ и „ ПодКАКст с Ей Бо “ са отличените продукции в следващата взаимна самодейност на водещата медийна и софтуерна компания, в партньорство с Нов български университет, за поощряване на иновативността, творчеството и професионалната реализация на младежите в България.

Тази събота, 22 април, от 22:30 ч. по NOVA NEWS следва първото издание на „ Студентското шоу “. Всяка седмица предаването ще среща феновете от близко с живота на студентите. В студиото ще бъдат обсъждани разнородни тематики, измежду които професионалното и личностното развиване, нощният и културният живот, лекциите и пътуванията, както и университетските и професионалните аспекти от студентския живот. Част от гостите на „ Студентското шоу “ са певицата Керана, рап изпълнителят Григовор , юристът, стихотворец и най-възрастен студент в Нов български университет Владо Любенов .

Екипът на предаването е подготвил и развлекателни рубрики – за бюджетно готвене, за видоизменение на студентски общежития, за пътувания с лимитирани средства, а в края на всеки епизод с автентичен метод ще бъдат търсени отговори на разнородни въпроси от непредвидени събеседници.
 конкурс NOVA
„ Студентското шоу “ се осъществя напълно от 25 ученици на Нов български университет, учащи се в разнообразни университетски посоки. Водещи на предаването са Надежда Герова и Илиян Канев . Тя е студентка по „ Журналистика “ първа година, а той – студент в четвърти курс, компетентност „ Актьорско майсторство “ и „ Кино и телевизия “. Предаването е режисьорски дебют за Калина Димитрова и Теодор Ралев , които учат специалността „ Анимационно кино “. Калина Димитрова е и изпълнителен продуцент на „ Студентското шоу “.

На 26.04 (сряда) в NOVA PLAY своята премиера ще направи и подкастът – „ ПодКАКст с Ей Бо “ , а в неделя от 22:20 ч. ще може да бъде проследен и в телевизионния ефир на NOVA NEWS. Авторът на подкаста Борислав Вълов, по-известен в обществените мрежи с псевдонима Ей Бо, се заема със задачата да търси отговор на въпроса „ Как? “. В пилотния епизод събеседникът му VenZy ще даде скъпи препоръки по какъв начин човек да се грижи за музикалната си кариера в България. В седмичните издания на подкаста феновете ще получат опцията да се срещнат с забавни персони от разнообразни сфери на културния живот, както и с предприемчиви младежи, решили да започват собствен личен бизнес.

Гледайте „ Студентското шоу “ всяка събота от 22:20 ч. по NOVA NEWS и „ ПодКАКст с Ей Бо “ всяка сряда онлайн в NOVA PLAY и в неделя от 22:20 ч. по NOVA NEWS.

За състезанието на Нова Броудкастинг Груп и Нов български университет

В края на предходната година Нова Броудкастинг Груп и Нов български университет оповестиха конкурс за студентско телевизионно предаване и подкаст, водени от убеждението, че младежите са най-ценният капитал на всяко общество. Всички искащи студенти получиха опция да аплайват със приключена авторска идея за седмична продукция без жанрови ограничавания. След няколко етапи на селекция, бяха определени двамата спечелили – плановете за телевизионно предаване „ Студентското шоу “ и подкастът „ ПодКАКст с Ей Бо “. Всички участници в състезанието осъществят своите хрумвания в модерното телевизионно студио на Нов български университет.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР