Проектът на график за движение на влаковете за 2020 г.

...
Проектът на график за движение на влаковете за 2020 г.
Коментари Харесай

БДЖ пусна за обсъждане разписанието за 2020 година

Проектът на график за придвижване на влаковете за 2020 година е оповестен за публично разискване на уеб страницата на националния железопътен транспортьор.

 © БГНЕС
Гражданите ще намерят на интернет страницата на превозвача къде да изпращат мненията си. Желаещите могат да занесат мненията си и персонално в постройката на БДЖ в София.

Мениджърският екип на сдружението има за цел да реализира градивен разговор и оптимални резултати за всички заинтригувани страни по повод създаването на съответни и насочени към потребностите на жителите национални и районни транспортни схеми, твърдят от сдружението.

Проектът на новото разписание е съгласуван с интензивната ремонтна стратегия на сдружението, като сега на друг стадий са процедури за подемни и капитални поправки на локомотиви, вагони и мотриси. Усилието е да се предотврати насилствен престой на влакове по време на ремонтите.

" Ръководството на компанията смята, че представянето на оптимално качествена услуга е допустимо единствено при построяването на отворен разговор, интензивна връзка, положително взаимно схващане и доверие, както и съответни задължения от страна на сдружението ", твърдят от националния железопътен транспортьор.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР