Продуцентите на Ергенът бързо са отрязали мераците на Благой Георгиев

...
Продуцентите на Ергенът бързо са отрязали мераците на Благой Георгиев
Коментари Харесай

Благо удари на камък в Ергенът

Продуцентите на " Ергенът " бързо са отрязали мераците на Благой Георгиев да влезе в шоуто. Джизъса на няколко пъти съобщи, че желае да влезе в обувките на пианиста Евгени и мачото Виктор в третия сезон на едно от най-рейтинговите излъчвания у нас.

" Защо да не стана Ергенът. Бих взел участие. Това си е предизвикателство ", сподели на няколко пъти в тв изяви някогашният футболист.

Джизъса даже е сондирал каква е обстановката към предаването и търсенето на претенденти. Благой основава куп контакти с малкия екран, която излъчва формата – bTV около присъединяване си в " Сървайвър ". Въпреки че всички в България от екипа са съгласни Георгиев да е новият Ерген, компанията, която държи правата за излъчването на шоуто в целия свят, е срещу. Точно тя взима крайното решение кой да бъде ергенът във всички страни.

Фирмата е американска. Веднага преглеждат обстановката към Благой и откриват, че обликът на някогашния футболист не пасва на този, който се търси. Личността на Джизъса била спорна поради всичките кавги с дами, в които се е забърквал. На всички им било ясно какъв брой огромен коцкар е, а за похлупак съгласно продуцентите обликът на Благой в малкия екран се изхабил, откакто взел участие в " Сървайвър ".

По същата причина тогава американската компания в последния миг отряза сигурния за нов " Ерген " Илхан Шен. Турската звезда с български корени се бе схванал с хората от малкия екран у нас, само че компанията, държаща правата на шоуто, не го хареса. И по този начин се стигна до избора на пианиста Евгени Генчев.

В същото време кастингът за шоуто върви с цялостна мощ. Кандидатите, които желаят да се борят за сърцето на един мачо, към този момент е повече от 700.

Според информация на " България Днес " новият Ерген още веднъж ще бъде едва прочут - по този начин бе и с първия Виктор, както и с последния Евгени. Американската компания, която държи правата на шоуто, желае да разпространява недоказана се персона у нас. Така разновидностите с известни се мачовци - артисти, музиканти, отпада. Кандидатът би трябвало да е от 28 до 40 година Всички участички и Ергенът ще бъдат известни до края на септември. През октомври пък стартират фотосите на продукцията. И тази година най-вероятно те ще бъдат в Турция, където изискванията са най-хубави.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР