Продуцентът и фотограф Виктор Димчев публикува прелюбопитно видео, на което

...
Продуцентът и фотограф Виктор Димчев публикува прелюбопитно видео, на което
Коментари Харесай

Цялата истина за агресията на протестиращите и д-р Мицева лъсна на това ВИДЕО

Продуцентът и фотограф Виктор Димчев разгласява прелюбопитно видео, на което се вижда какво в действителност се е случило в злощастната вечер на митинги в София, когато колата на доктор Елена Мицева бе изпочупена от протестиращи, до момента в който тя е вътре с децата си, единствено тъй като се е пробвала да се прибере в дома си през окупираното от протестиращи кръстовище пред Румънското посолство. Ето какво написа Димчев.

"Докато част от записите изчезват, евентуално неуместни, се появяват нови, като този.

На него ЯСНО се вижда, че белия автомобил на зъболекарката се пробва да премине, като на процедура хора пред него няма, с изключение на тези, които ритат, блъскат, трошат бялата кола, плюс тези, които са се качили върху капака и сипят закани.

Това не е обсада, нито блокада, а жител, приклещен от дребна група хора - десетки хора - които са се припознали като служители на реда, съдии, прокурори, обществени, главатари, кметове и впрочем, на едно софийско кръстовище.

Разбира се, платените партийни тролове ще ви кажат, че дамата гази тълпата. Разбира се, ще ви убеждават, че е нечовешко да караш край хора, които стачкуват. Разбира се, това е готова провокация от Министерство на вътрешните работи. Разбира се.

Пред колата обсада обаче няма. Жената кара извънредно деликатно и просто се пробва да измъкне фамилията си край тайфа пияни и нападателни хора.

във въздуха на късия клип хвърчат парчета - от бялата тойота и от това, което до онази вечер наричахме кротичък митинг.

Не, това не е митинг, това са тайфа гамени край хора, които си мислят, че нещо се трансформира с принуждение и малко политически ПР. ", написа Димчев.



На 18 август 2020 година с постановления на прокурор при Софийска районна прокуратура двамата обвинени са привлечени към наказателна отговорност. Спрямо Атипов е взета мярка за неотклонение „ Гаранция в пари “ в размер на 500 лв..

Георгиев е арестуван за период до 72 часа, след приключването на които ще бъде направено и импортирано искане до СРС за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на него ", оповестиха още от следствието по-рано.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР