Продавачки скриха майка и дъщеря в склада на магазина, за

...
Продавачки скриха майка и дъщеря в склада на магазина, за
Коментари Харесай

Таксиджия вилня срещу жена зад волана заради маневра

Продавачки скриха майка и щерка в склада на магазина, с цел да ги спасят от развилнял се таксиджия. Той бил сърдит, тъй като таксито му едвам се разминало с колата на дамата на паркинга пред комерсиалния обект и въпреки лидерката в последна сметка да направила желаната от него маневра, траял да се разправя.

Около 12 часа на 16 септември т. година майката завела 10-годишната си щерка да пазарят в „ Илиянци” на „ Безовско шосе”. На входа на базара се засякла с таксито, с което нямало по какъв начин да се разминат. Двамата водачи почнали да се карат и таксиджията <210> изкрещял: „ Дай обратно или ще ти счупя главата!”.

Жената дръпнала колата си обратно и таксито към този момент можело да излезе. Това обаче не успокоило лидера му и той отишъл да се разправя с лидерката. Тя заключила колата си и той си тръгнал. Тогава майката и дъщерята влезнали в магазина, само че таксиджията се върнал и траял да крещи, след това почнал да блъска по плота на касата в магазина. Детето се изплашило и се разплакало и тогава продавачките го укрили дружно с майка му в склада.

Случаят към този момент е прегледан от Пловдивския областен съд, който е наложил на таксиметровия водач санкция от 200 лева по Указа за битка с дребното безчинство. Решението предстои на обжалване пред Окръжния съд.
тагове таксиджия жена случай съд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР