Продължават скандалите със сина на пернишкия прокурор Бисер Михайлов –

...
Продължават скандалите със сина на пернишкия прокурор Бисер Михайлов –
Коментари Харесай

Васил Михайлов е набил съкилийник и е подпалил одеяло в килията си

Продължават свадите със сина на пернишкия прокурор Бисер Михайлов – Васил Михайлов . Той се намира в килия в Кюстендил , където е затворен след обвиняване, че се е заканил с ликвидиране на някогашната си другарка . Според информация на „ 24 часа “ на 11 ноември младежът е набил съкилийника си и това е наложило преместването му в независима килия . В нея той е запалил одеяло , като огнената буря е била потушена с пожарогасители, разкри наблюдаващият прокурор Георги Иванов на следващото съвещание в Районния съд в София.

19-годишният е обвиняем за побой и закани за ликвидиране на негови съграждани. По време на днешното съвещание е бил разпитан някогашният футболист от „ Миньор Перник “ Румен Андонов , от чийто случай започва разплитането на историята към младежа. Припомняме, че към 14:00 часа на 11 юни 2022 година Михайлов е пресрещнал Андонов в центъра на Перник, усмихнал му се и споделил: „ Здрасти, тренер “.

Андонов не го познавал, само че му подал ръка. В същия миг Михайлов го блъснал 3 пъти в челюстта , като единият може да е бил с бокс. Треньорът го попитал: „ Защо бе, момче? “ , а Михайлов му отвърнал: „ Казал си на моята братовчедка, че била платена “.

От заведение в региона са излезли хора, притежателят и другари на младия мъж, които споделили, че това е синът на прокурора Бисер Михайлов . Препоръчали на Андонов да си отиде в автомобила, с цел да не стане по-зле. Когато към този момент бил в колата си, треньорът се обадил на Бисер Михайлов и му съобщил, че синът му е счупил челюстта му . Държавният обвинител му споделил, че не приказва със сина си, само че го посъветвал да изчака „ до на следващия ден на трезва глава “.

„ В този миг всичко завърши. Аз не бях пийнал “ , добави Андонов, акцентирайки, че от болничното заведение в Перник пострадалият е бил пратен на лекуване в УМБАЛСМ „ Пирогов “, защото челюстта му била счупена на 2 места .

Показания преди него даде и Красимир Григоров , татко на актрисата Луиза Григорова. Той също е бил ударен от Михайлов, само че на 24 май 2022 година, когато се е опитал да разтърве Васил и още един юноша, поради което е получил кроше и се е озовал на земята. Не е подавал тъжба.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР