Продължават дейностите по почистването на отводнителни канали, дерета, канавки и

...
Продължават дейностите по почистването на отводнителни канали, дерета, канавки и
Коментари Харесай

Продължават дейностите по почистването на отводнителни канали, дерета, канавки и водостоци във Варна

Продължават дейностите по почистването на отводнителни канали, дерета, канавки и водостоци във Варна. Общо 56 сектора са обхванати в акцията, която включва следните действия: разчистване и превозване на смесени битови и биоразградими боклуци, на изкопни земни маси и наноси от канализационни системи, унищожаване на паразитна растителност, резитба на шубраци. Срокът на осъществяване е до 10-ти март, оповестяват от бранш "Екологичен надзор " към Община Варна.

В регион "Одесос " е завършено разчистване на канавката на ул. "Стоян Заимов ", не престават дейностите по дерето от ул. "Девня " до заустването във Варненско езеро.

В регион "Приморски " - почистени са 17 сектора, продължава дейностите по Шокъровия канал, Фатрико дере в кв. "Виница ", отводнителни канавки, ситуирани от двете страни на пътя за Аладжа манастир, на отводнителна канавка, прилежаща на детелината, и на канавка, която е успоредна на пътя за ВСУ "Черноризец Храбър " в Следствен отдел към окръжна прокуратура "Ален мак ", както и на дерето от университета до плаж Кабакум.

В регион "Младост " са завършени дейностите за всичките 7 сектора: Елпромското дере, отводнителния канал под ул. "Девня " и жп моста до кръговото с бул. "Република ", дерето в ЗПЗ-Север - от бул. "Янош Хуняди " до Елпромското дере, дерето в Следствен отдел към окръжна прокуратура "Сълзица ", отводнителния канал по ул. "Георги Пеячевич ", както и деретата в "Пчелина " и "Кочмар ".

В регион "Вл. Варненчик " е приключено почистването на пътната канавка на бул. "Вл. Варненчик ", Балъм дере, не престават дейностите по дере "Налбанка " и дере "Ментеше "; в регион "Аспарухово " са почистени канавките на ул. "Орел ", на южния пътен възел по ул. "Народни будители ", дерето на ул. "Горна студена ", в местността "Карантина ", канавката от кв. "Аспарухово " до кв. "Галата " и канавката в околност "Прибой ", дерето по ул. "Моряшка " и канавката на ул. "Янтра "; в кметство "Константиново " е завършено почистването на 2-та сектора на отводнителния канал на ул. "Васил Левски ", в кметство "Тополи " се работи, а в кметство "Звездица " се чисти водостока на ул. "Феникс " и на канавката край отделение "Чайка ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР