Продължават да излизат нови разкрития за тайни договорки между футболиста

...
Продължават да излизат нови разкрития за тайни договорки между футболиста
Коментари Харесай

В Испания излязоха с нови пикантни разкрития за договорки между Пике и Рубиалес

Продължават да излизат нови разкрития за секрети сделки сред футболиста на Барселона Жерард Пике и президента на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес. Както към този момент се разбра от аудиозапис, оповестен от “Ел Конфиденсиал”, компанията на Пике за спортни събития - “Космос”, се е уредила с комисионна за 24 млн. евро около преместването и организирането на шампионата за Суперкупата на страната в Саудитска Арабия.

Сега обществено притежание стана и запис, също изработен през 2019 година, на който се чува по какъв начин бранителят моли шефа на федерацията Луис Рубиалес да го уреди да бъде част от олимпийския състав на испанците на Игрите в Токио през 2020 година

“Говори със селекционера Луис де ла Фуенте. Трябва да го направиш за мен, Руби”, споделя Пике.

Според разпоредбите на Олимпиада всеки отбор може да вземе единствено до трима футболисти над 23-годишна възраст. Пике доста е държал той да бъде единият от тези трима, само че изискването било всичко да остане в загадка до последно. Опитният състезател на Барса се страхувал, че в случай че се разбере, и други от по-старите ще изискат.

На по-късен стадий Рубиалес удостоверява, че е разискал това със селекционера на олимпийския отбор. В един момента обаче опасенията на Пике се удостоверяват, тъй като изтича информация за концепцията той да пътува за Япония. Тогава и капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос изискал среща с президента на федерацията, тъй като също нястоявал да лети за Токио.

В последна сметка никой от двамата не попадна в листата, тъй като Олимпиадата беше отсрочена за лятото на 2021 година Тогава тримата по-възрастни в тима бяха Марко Асенсио, Дани Себайос и Микел Мерино. Испанците пък стигнаха чак до финала, само че в него изгубиха от Бразилия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР