Продължават боевете на територията на Украйна. Президентът Володимир Зеленски потвърди,

...
Продължават боевете на територията на Украйна. Президентът Володимир Зеленски потвърди,
Коментари Харесай

Зеленски потвърди, че има действия по спасяване на военни в Авдеевка

Продължават боевете на територията на Украйна. Президентът Володимир Зеленски удостовери, че са подхванати дейности за спасяването на част от военните, които се намират в полуобкръжения и подложен на непрекъснат съветски взлом град Авдеевка в Донецка област:

" Доклад на главнокомандващия Александър Сирски и министъра на защитата Рустем Умеров демонстрира комплицирана обстановка на фронта при град Авдеевка и като цяло в източната част на страната. Правим всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че нашите военни са задоволително обезпечени, с цел да спасят допустимо най доста украински животи ".

По-рано международните организации цитираха украинското командване, съгласно което в Авдеевка ще бъдат изпратени елитни подкрепления.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски също ще вземе присъединяване в Мюнхенската конференция в събота. Очаква се в петък той да посети Германия и Франция, с цел да се опита да издейства основна военна помощ и с цел да подпише двустранни съглашения в областта на сигурността.

 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР