Продължават абсурдите около европейската квалификация България - Унгария на 16

...
Продължават абсурдите около европейската квалификация България - Унгария на 16
Коментари Харесай

Мачът България- Унгария почти сигурно остава на Колежа

Продължават парадоксите към европейската подготовка България - Унгария на 16 ноември и това къде да се играе мача.
Прочетете още
Собственикът на компанията, отговаряща за строителството на стадион " Христо Ботев " в Пловдив - Илиян Филипов, разгласи, че към този момент може да подсигурява за безвредното осъществяване на мача.

Той бе изместен там от Националния стадион " Васил Левски " в столицата поради плануван митинг против управлението на БФС. От централата даже се постараха дуелът да се играе без почитатели поради рисковия си темперамент. Снощи пък се появиха изказвания, че мачът няма да се играе в Пловдив по решение на кметът на Пловдив Костадин Димитров, тъй като оборудването е рисково.

Илиян Филипов обаче употребява обществените мрежи, с цел да заяви, че към този момент е изпратил писмо до кмета на град Пловдив - Костадин Димитров, в което декларира, че провеждането на футболни срещи на оборудването в този интервал е " непрепоръчително ", само че към този момент обстановката е друга и той промени първичното си мнение. Преди 2 дни Филипов бе безапелационен, че няма по какъв начин да подсигурява сигурността поради монтажни действия по козирката. 48 часа по-късно това се промени.

" ДЗЗД Колежа " внесе публично писмо до БФС по отношение на плануванаъа футболна среща на националния тим на България с Унгария на 16 ноември на стадион " Христо Ботев ".

„ Във връзка с желанието на БФС да организира футболни срещи на стадион „ Христо Ботев ", гр. Пловдив, ДЗЗД „ Колежа ", като основен реализатор на обекта, част от който към момента е в градеж, Ви оповестява, че е допустимо да бъде основана организация и подхванати ограничения по обезопасяване на строителната площадка и прилежащите й територии, с което да се основат нужните условия за провеждането на футболната среща сред националните тимове на България и Унгария.

Преди обаче да бъдат подхванати такива ограничения, ДЗЗД „ Колежа " би трябвало да получи публично предписание от Възложителя на обекта – Община Пловдив ", гласи писмото на Илиян Филипов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР