Продължаваме работата по установяването на евентуални други участници в схемата

...
Продължаваме работата по установяването на евентуални други участници в схемата
Коментари Харесай

Директорът на СДВР за намерения в Студентски град кокаин: Такъв случай не е имало досега

Продължаваме работата по установяването на възможни други участници в схемата за разпространяване опиати в " Студентски град ". Това сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. Комисар Георги Хаджиев на брифинг пред публицисти, представен от организация " Фокус ".

„ На 24-ти май към 12.00 часа патрул на 7-мо районно стопира автомобил Mercedes S Klasse. Водачът на автомобила е с извънредно подозрително държание. При извършената сказка с него сътрудниците се усъмняват в неговите дейности и подхващат инспекция на автомобила за неразрешени субстанции “, изясни той.

„ Това, което ги усъмнило, е първо извънредно несъответстващото държание на лидера при заложен въпрос за инспекция на документите. Водачът на автомобила е изпуснал документите. Вторият симптом, който усъмнил сътрудниците е, че в него имало много огромна сума пари. При излизането от автомобила автоматизирано е затворил вратата. След извършен диалог с него същият е съобщил, че носи неразрешени субстанции и предмети, които се оказват към 40 кг кокаин в два сака в багажното поделение “, сподели още комисар Хаджиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР