Продължаваме промяната“ смука цялата енергия от изборите и от партиите,

...
Продължаваме промяната“ смука цялата енергия от изборите и от партиите,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Продължаваме промяната смука цялата енергия от изборите

„ Продължаваме промяната “ смука цялата сила от изборите и от партиите, а Движение за права и свободи реализира своето при неограничени секции в чужбина. Такава оценка на извършените през вчерашния ден президентски и парламентарни избори направи политологът Първан Симеонов в ефира на Българска национална телевизия. 

Представяте ли си на едни четвърти избори какво ще кажат хората? Мнозина чакаме да няма доста явен мандат за сформиране на държавно управление, тъй като ще има мощен ГЕРБ и мощно предпочитание за смяна, уточни Димитров. 
Мнение: По време на акцията Лозан Панов работи за Герджиков
Парадоксално, само че претендентът на десницата Лозан Панов работи за Анастас Герджиков по време на акцията. Това съобщи пред БНР социологът...

Според него от третия път би трябвало да бъде формирано нещо. ГЕРБ също си извади резултат от изборите, въпреки че го извадиха с 300 зора и с наливане на масло в огъня. Движение за права и свободи и ГЕРБ от твърдите ядра направиха каквото можаха, само че Българска социалистическа партия не можа. Българска социалистическа партия има по-дълбоки структурни проблеми и вътрешната съпротива работеше за Кирил Петков и Асен Василев. Българска социалистическа партия не е застрахована от част от заболяванията на прореформаторските партии на прехода, безапелационен бе Първан Симеонов. 

Той означи, че Българска социалистическа партия не може да си откри нов дневен ред и път към младото потомство.

Боряна Димитрова пък вижда, че обществото е в преносими пясъци на смяната. Сега „ Продължаваме промяната “ направи сериозен пробив. Вижда се сериозна поколенческа смяна в политиката, открои тя.

Боряна Димитрова добави, че след време няма да бъдем очевидци на политическите ядра, а ще бъдем очевидци на политическа промяна. Българска социалистическа партия се срина в границите на самия избирателен ден, като „ Продължаваме промяната “ в последните дни съумя да дръпне хора и от Българска социалистическа партия, регистрира Димитрова. 
Първан Симеонов: България загнива!
" България загнива. Та ние даже не успяхме да се преброим! Идва време на " или, или ". Или ще залинеем напълно, или ще се издърпаме за коса...

Боряна Димитрова е на мнение, че ще се сътвори държавно управление, само че какъв брой устойчиво обаче ще бъде, ще се види какви ще бъдат целите. Най-вероятна ще е четворната коалиция за сформиране на държавно управление – Политическа партия, Има Такъв Народ, Демократична България и евентуално Българска социалистическа партия.

Още:

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР