Продължаваме промяната ще предложат правителство на малцинството с втория мандат

...
Продължаваме промяната ще предложат правителство на малцинството с втория мандат
Коментари Харесай

Доц. Васил Пандов, ПП: Ще предложим правителство на малцинството, очакваме подкрепа от ДБ


" Продължаваме промяната " ще предложат държавно управление на малцинството с втория мандат и ще разчитат на поддръжката на " Демократична България ". Това уточни пред Euronews Bulgaria доцент Васил Пандов, народен представител от Политическа партия.

„ Ние не сме първа политическа мощ, първата политическа мощ е на ход да се опита да излезе от изолацията “, посочи той.

 
Ние сме подготвени да поемем своята отговорност, когато пристигна мандатът до нас, в това число да предложим състав на държавно управление и стратегия, която ще следва това държавно управление. Нашите, към този момент, разумни съдружни сътрудници, са „ Демократична България “, които са декларирали поддръжка за нашите политики.
С някогашните си съдружни сътрудници от Българска социалистическа партия обаче, от Политическа партия имат разлики.

„ Може би основаването на едни нови конфигурации, в които Българска социалистическа партия зае своята позиция за хартиената бюлетина. Това сега явно е разграничителната линия “, счита депутатът от „ Продължаваме промяната “.

Той обаче посочи, че сред Политическа партия и Българска социалистическа партия има разговор, като даде за образец срещата за бюджета.

Въпреки, че не биха отказали поддръжка от ГЕРБ за държавно управление, от " Продължаваме промяната " остават безапелационни, че няма да поддържат кабинет с мандат на първата политическа мощ.

 
Правителство на ГЕРБ няма да подкрепим, съответни ограничения можем да подкрепим. 
Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР