Продължаваме Промяната се среща с Възраждане, ДПС и Български възход

...
Продължаваме Промяната се среща с Възраждане, ДПС и Български възход
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ ще проведе срещи днес с „Възраждане“, ДПС и „Български възход“

" Продължаваме Промяната " се среща с " Възраждане ", Движение за права и свободи и " Български напредък " по отношение на Бюджет 2023. Срещата ще бъде днес в постройката на Народното заседание.

Миналата седмица от ПП разговаряха с ГЕРБ-СДС, " Българска социалистическа партия за България " и " Демократична България ". От ПП настояха за поддръжка на декларацията им с искане служебното държавно управление да внесе законопроект за държавния бюджет за следващата година.

Идеята им срещна поддръжката на левицата. След срещата с ГЕРБ-СДС стана известно, че експертни групи ще работят по разновидностите за бюджет. Според Политическа партия удължителният закон за бюджета  би бил несъответстващ предвид на променената икономическа обстановка и високата инфлация. Те се оповестиха за обществен пакет, предусещащ увеличение на минималната работна заплата, ограничения в поддръжка на бизнеса.

От партията се срещнаха и със синдикалните организации, които също настояха за приемането на нов бюджет за следващата година. Национално показаните работодателски организации обаче не дадоха поддръжка за идеята  и настояха, че за бизнеса е по-добре да работи удължителен закон за бюджета.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР