Продължаваме Промяната (ПП) призовават служебния министър на здравеопазването да преосмисли

...
Продължаваме Промяната (ПП) призовават служебния министър на здравеопазването да преосмисли
Коментари Харесай

Продължаваме промяната се обявиха против маските


" Продължаваме Промяната " (ПП) приканват служебния министър на опазването на здравето да премисли наложената мярка за наложително носене на маски на закрито в столицата. Това се показва в известие, изпратено от пресцентъра на партията, оповестява Българска телеграфна агенция.

Според разбор, изработен от Политическа партия, няма справедливи аргументи за наложително носене на маски на всички места на закрито в столицата, даже единствено за 15 дни. Анализът на Политическа партия е на база данните за заболеваемостта с COVID-19 от началото на месеца, прецизира пресцентърът на партията. При сбор приети в болница пациенти в цялата страна – към 1000, с към 50 в интензивни отделения, това значи прилагане на 10% от болничните и 2,5% от интензивните кревати, аргументират се от Политическа партия.

Кривата на заболеваемостта спада, няма натоварване на здравната система, няма риск за живота и здравето на пациентите и не се постановат спомагателни ограничавания в София, изключително в разгара на летния туристически сезон, обичайно съсредоточен отвън столицата, се показва в известието.

От пресцентъра на Политическа партия напомнят, че проектът на кабинета Петков за ръководство на коронавирус рецесиите, направен с предходното управление на Министерството на здравеопазването, овладя изцяло пандемията, без да се стига до затваряне на стопанската система и напън върху здравната система.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР