Продължаваме промяната“ няма да уважи поканата на кандидата за премиер

...
Продължаваме промяната“ няма да уважи поканата на кандидата за премиер
Коментари Харесай

Промяната извъртяха ку.венски номер на професор Габровски преди минути

„ Продължаваме промяната “ няма да почете поканата на претендента за министър председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски, който се среща с всички политически сили в Народното събрание в търсене на поддръжка за сформиране на държавно управление.

Срещата им трябваше да стартира в този час, само че минути преди началото й от „ Промяната “ разпространиха писмо, с което ръководителят на групата Андрей Гюров отхвърля диалог.

Днес проф. Габровски е поканил още Движение за права и свободи и „ Възраждане “. Костадин Костадинов обаче още през вчерашния ден разгласи, че имат огромни разминавания с ГЕРБ и е отказал поканата.
Вчера проф. Габровски се срещна с „ Демократична България “, Българска социалистическа партия и „ Български напредък “.
Христо Иванов и Корнелия Нинова не скриха положителното си отношение персонално към неврохирурга и неговия професионализъм, само че общително и твърдо му отхвърлиха поддръжката си за мандат на ГЕРБ.

По-резултатна бе срещата със Стефан Янев, преди малко завърнал се от Съединени американски щати, откакто двамата с кандидат-премиера на ГЕРБ откриха, че желаят болшинство от 160+ като поддръжка за държавното управление.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР