Продължаваме промяната и Демократична България се опитват да провалят проекта

...
Продължаваме промяната и Демократична България се опитват да провалят проекта
Коментари Харесай

Делян Добрев: Евроатлантиците от ППДБ опитват да провалят проекта на Уестингхаус в АЕЦ Козлодуй

" Продължаваме промяната " и " Демократична България " се пробват да провалят плана на американската компания " Уестингхаус " за новите нуклеарни мощности в " АЕЦ Козлодуй ".

Това подсети Делян Добрев във Facebook. Там той качи видео с признанието на Костадин Костадинов от " Възраждане ", че партията му е била брутално атакувана от ППДБ, с цел да гласоподават против предлагането на ГЕРБ АЕЦ " Козлодуй - Нови мощности " да стартира договаряния с южнокорейската компания " Хюндай " за строителството на Седми и Осми блок.

" Молиха ни се да останем всички в залата, когато беше гласуването за контракта с " Уестингхаус ". И ще ви кажа следното нещо - нашият народен представител Йордан Тодоров погреба татко и трябваше разумно да отсъства. В деня, в който беше гласуването, получихме няколко позвънявания " Ако е допустимо вашият човек дано да пристигна, всеки глас ни е значим ", съобщи Костадинов.

Ето какво написа Делян Добрев:

" До всички членове и симпатизанти на ППДБ: - Избраните от Вас водачи и депутати се молят на Костадин Костадинов да провалят дружно плана на Westinghouse!

Не слушайте какво ви приказват, а ги гледайте какво правят:

1. От първия ден на войната започнаха да купуват 3 пъти повече съветски петрол. По този метод финансираха режима на Путин и военните му дейности в Украйна с над 10 МИЛИАРДА лв..

2. Народно събрание гласоподава с няколко решения помощ за Украйна, която още си стои в България. Дори зимните ръкавици за украинските бойци не са изпратили към този момент 6 месеца, а зимата свърши!

3. Уж стопират да купуват съветски газ, а в действителност отново е съветски, само че през медиатори с 30% връхнина за комисионерите.

4. Асен Василев се вози в автомобила на шефа на Лукойл (Александър Величков) и отиват в централата на Лукойл на " Тодор Александров ". В почивен ден! Какво правят/вземат/дават там?

Мога да ви дам и още доста образци, само че не желая да ви омръзвам. А и тези не са ли задоволителни? Отворете си очите! Не ги слушайте какво ви приказват, а ги гледайте какво правят! "


 

В последната седмица на февруари от ППДБ се пробваха да саботират подписването на контракт сред АЕЦ " Козлодуй - Нови мощности " и " Хюндай " за построяването на 7-и и 8-и блок на АЕЦ " Козлодуй ".

Депутатите на Кирил Петков и Христо Иванов пробваха да върнат на масата за договаряния компания, която не дава отговор на критериите, с което забъркаха страната ни и в интернационален скандал. Наложи се Посолството на Южна Корея да излиза с позиция от името на " Хюндай " и да написа, че следи с безпокойствие опитите за манипулиране на процедурите.

Поведението на Кирил Петков и депутатите му възмути Бойко Борисов и Делян Пеевски, които пред медиите обявиха, че ППДБ саботират построяването на нови нуклеарни мощности.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР