Продължаваме промяната готвят за управител на БНБ един професор от

...
Продължаваме промяната готвят за управител на БНБ един професор от
Коментари Харесай

Шуробаджанащината на "Промяната" се превръща в пандемия - единият брат в ББР, Петков слага другия да управлява БНБ

" Продължаваме промяната " готвят за шеф на Българска народна банка един професор от Сингапур, споделя се Илиян Михов, брат е на шефа на ББР ". Това разгласи в изявление пред bTV зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев. " В събота разбрах, от източник от ръководещата коалиция, който няма да назова, че ръководеща коалиция готви, по-точно " Продължаваме промяната " готвят един професор от Сингапур, споделя се Илиян Михов, който е брат на този, който е началник на Българската банка за развиване в този момент (Валентин Михов, бел. ред.) ", разкри Йордан Цонев.

" Мисля, че беше шеф на учебно заведение за министър председатели. По едно време Прокопиев (издателят Иво Прокопиев) беше ходил да учи там за министър председател. Там отново има връзка, само че тя е друга, тя е китайска ", добави Цонев.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи изрази терзания от финансовите възгледи на Михов. " Притеснявам се от друго, същият човек 2009 година Борисов искаше да го предлага за вицепремиер и той тогава изрече едни свои визии за валутния ръб, че той би трябвало да се промени, че курсът на лв. би трябвало да се промени, дори предложи един китайски модел на валутен ръб. Да ни пази Господ, в случай че това е предлагането им, тъй като единственото нещо, което ни е останало е стабилността на лв. ", сподели Цонев.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи разгласи, че партията е подготвена да поддържа държавното управление в битката с корупция, на в случай че държавното управление не надвишава пълномощията си. Другото условия на Движение за права и свободи е да има разговор. При тези условия партията ще обезпечи в Народното събрание нужното болшинство в Народното събрание и промени в конституцията, които са нужни са нужни за промяната в правосъдната система.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР