Продължаваме Промяната - Демократична България“ откри кампанията си с класическа

...
Продължаваме Промяната - Демократична България“ откри кампанията си с класическа
Коментари Харесай

Рена Стефанова: Ние, демократичните граждани, имаме нужда от промяна! Защото Русе заслужава повече!

„ Продължаваме Промяната - Демократична България “ откри акцията си с класическа музика и виенски валсове на брега на Дунав. Коалицията показа претендента за кмет Рена Стефанова и солидна цялостна листа от 51 претенденти за общински съветници: Отборът на Отличниците с номер 66, дружно с депутатите Мартин Димитров и Иван Белчев.



„ Реших да се кандидатирам за кмет и да повеждам листата на ПП-ДБ, тъй като е извънредно време тези, които знаят и могат, да заемят мястото си напред и да дават образец, че когато човек е безкористен, когато познава процесите и има предпочитание да оказва помощ на хората, това може да се случи без задкулисие. Това е моята идея - да си върнем града, да си върнем децата в него ”. Това съобщи претендентът за кмет и лидер на листата Рена Стефанова.

Коалицията откри предизборната си акция в Русе (3 октомври, вторник). Срещите с русенци започнаха от площад „ Батенберг “ и продължиха по основната улица „ Александровска “ до емблематичното за русенци място - под Градския часовник. Отличниците от Отбор 66 разговаряха с хората, чакаха от тях споделени проблеми и предлагаха вероятни решения.

По-късно групата се насочи към кея, където в 18 часа, дружно с жители се любуваха накласическа музика,в осъществяване на дамски отбор „ Енигма “ и виенски валсове с младежите от състезателен клуб „ Настроение “.

“Великата европейска река Дунав е знак на всички нови неща, които първо са се случвали в Русе. Крайно време е ние, жителите, да си върнем този европейски метод на живот, с цел да бъдем горди русенци! Да излезем от изолацията на това, което претърпяваме през последните 20 години. Да върнем Русе там, където му е мястото, тъй като Русе заслужава повече ”, безапелационна бе Рена Стефанова.

Екипът на Рена Стефанова ще работи главно по пет целта.

“Искаме Русе да бъде чист, да бъде привлекателен, комфортен, сигурен и всичко това да го реализираме след една смяна в метода на ръководство на общината. Нашата задача е да обърнем администрацията към гражданското общество, което ще бъде питано по какъв начин желае да се развива града ”, даде обещание юрист Стефанова.

“Русе заслужава да има мощен, либерален кмет. Нещата не могат да не престават, както до момента. Убеден съм, че както спечелихме парламентарните избори,ще спечелим и локалните ”, безапелационен бе националният представител Мартин Димитров. Успех на Рена Стефанова и на цялата листа пожела и депутатът Иван Белчев, който означи, че претендентите на ПП-ДБ имат преимущество, тъй като всички са работили и работят по разнообразни дела за град Русе.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР