Продължаваме промяната - Демократична България няма да се съобрази с

...
Продължаваме промяната - Демократична България няма да се съобрази с
Коментари Харесай

Новата коалиция отново няма да действа по сроковете на Борисов

Продължаваме смяната - Демократична България " няма да се съобрази с поставения от водача на ГЕРБ период, с цел да се произнесе дали ще поддържа кабинет с министър председател на ГЕРБ, се разбра от изявление по Би Ти Ви на Николай Денков от обединението. През уикенда до 15 часа през днешния ден. Същият период той сложи и на останалите политически сили в Народното събрание, без " Възраждане ", с които.

Денков посочи, че отговор от " Продължаваме промяната - Демократична България " ще има най-рано във вторник вечерта, какъвто беше в началото оповестения период. Причината е, че решението би трябвало да се вземе от националните органи на участващите в обединението партии.

 Между изискванията и периодите: стартира решаваща седмица за съставянето на държавно управление Между изискванията и периодите: стартира решаваща седмица за съставянето на държавно управление
" Нормално е да се съберем и обсъдим има ли нещо ново. Обръщението на Борисов не беше към нас, а към другите политически сили. Не е ясно до каква степен всичко това е спектакъл, в който ние служим за заслон. Очакваме един същински диалог ", добави той.

Денков акцентира, че от ГЕРБ ненужно притискат " Продължаваме промяната - Демократична България " в случай, че имат седмица, с цел да създадат кабинет с първия мандат. Той изрази и съмнение, че това се прави за новата коалиция да направи неточност.

Денков повтори позицията на " Продължаваме промяната - Демократична България ", че ще поддържат политиките и закони, които към този момент бяха оповестени за предпочитани, без значение кой е на власт. По мотив оповестеното желание на номинираната за министър председател Мария Габриел, той попита по какъв начин подобен ще бъде ръководен от едно мощно политически ангажирано лице.

" От ГЕРБ да кажат кой ще избере специалистите. Едно е, в случай че това е Мария Габриел, а друго, акот е Бойко Борисов или Делян Добрев. Да не се окажат специалистите, като тези, които биха студентите под колоните и те бях специалисти ", акцентира Николай Денков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР