Продължаваме да търсим отговор на въпроса - как да се

...
Продължаваме да търсим отговор на въпроса - как да се
Коментари Харесай

Бомба ли е паднала в този парк в Кърджали? Ето как осъмна СНИМКИ

Продължаваме да търсим отговор на въпроса - по какъв начин да се оправим с пустите вандали? 

Паркът " Арпезос Север " в град Кърджали осъмна по отблъскващ метод - с разрушени пейки, изпотрошена беседка и доста нечистотия. Счупеният дървен материал от пейките пък е пренебрегнат по алеите. Дъска от беседката е запратена на покрива на градското оборудване. Отново вандали са виновниците за неприятната панорама в парка. 

Мохамед Расим, който е разгласил фотоси от парка, е сбит в обществената мрежа Facebook, той написа следното: " Без коментар ". Кърджалийци обаче не остават равнодушни и оферират потвърдено отговорните да бъдат тикнати в ареста за най-малко една седмица и да им бъде формирано престъпно досие. Като че ли имат право - вандалите не се плашат от санкции.

" Тези гамени да бъдат осъдени! Принудителен труд и солени санкции! Този град замязя все едно е в третия свят. Едно не мога да схвана, за какво не се сложиха камери още, като се видя, че това е редовно! Да се слагат камери, или да се слагат нови пейки. Кое по рационално кмете? ", написа Лина.

Бе издигнат и въпросът за възпитанието на хората, които правят вандалски прояви.

" А, къде е фамилията, обществото, учебното заведение, децата са облика на действителността ", коментира Йорданка Атанасова.

" Май би трябвало да има камери и отговорните да се издирят и санкционират! Та това са национални пари! ", гласи коментар на Веска Димитрова.

Можем единствено да се надяваме, че монтирането на камери ще постави завършек на това безредие.

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР