"Продължаваме да работим за развитието на страната и да следваме

...
"Продължаваме да работим за развитието на страната и да следваме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Имаме план за възстановяване и справяне с последиците от COVID-19

"Продължаваме да работим за развиването на страната и да следваме целите на държавното управление. България има План за възобновяване и резистентност. С него освен ще се оправим с последствията от COVID-19, само че и имаме начертана посока за развиване ". Това написа министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в профила си във Facebook.

"Ще продължим да поддържаме най-уязвимите групи и бизнеса, да покачваме потенциала за реакция на здравната система, да резервираме заетостта и да прилагаме ограниченията за ограничение на разпространяването на COVID-19. Това са задачите, които държавното управление няма да спре да следва. Заедно можем да ги реализираме ", написа още той.



По думите му екшън проектът стъпва на четири цели. "Работа за по-иновативна, зелена, обвързвана и обективна България. 2 431.9 млн. лева са планувани за съвременно образованието. научните проучвания и нововъведенията.

"4 499.0 млн. лева за постигането на кръгова и нисковъглеродна стопанска система, за стабилно селско стопанство и за биоразнообразието. От тях 3 милиарда лева ще бъдат вложени съответно в енергийна успеваемост на постройките. 2 675.1 млн. лева за възстановяване на цифровата и транспортната съгласуваност и локалното развиване. 2 553.5 млн. лева са избрани за значимите браншове опазване на здравето, бизнес среда и обществено включване. От тази сума 607 млн. лева ще се вложат за възстановяване на материалната база на държавните и общинските лечебни заведения ", изясни министър-председателят.

Продължаваме да работим за развиването на страната и да следваме целите на държавното управление. България има План за...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР