Продължава задочният диалог между Христо Иванов и Виолета Сечкова. Лидерът

...
Продължава задочният диалог между Христо Иванов и Виолета Сечкова. Лидерът
Коментари Харесай

Христо Иванов цвъкна нов ферман за Виолета Сечкова, но...

Продължава задочният разговор сред Христо Иванов и Виолета Сечкова. Лидерът на "Да, България " и протестърски кръгове от няколко дни работят за похищение на вниманието от Христина Бобокова (съпруга на Пламен Бобоков, който пък разменяше известия с президентски съветник). Удобна цел се оказа Виолета Сечкова, която беше препоръчана от Южна Корея за почетен консул у нас, написа

„ Мой фейсбук статус е станал мотив за отворено писмо на госпожа Виолета Сечкова. От всички вероятни способи да отвръщам, ще го направя с оптималната съвестност, която тематиката в действителност изисква. Има въпроси, които не могат да не бъдат задавани и тематики, които не могат да бъдат оставяни да заглъхнат. Колкото и да са нелицеприятни от време на време, да засягат персонални животи, да имат несигурни основания… “, стартира обширното ново пояснение на политика по тематиката.

Иванов твърди, че постоянно се е старал да задава въпроси.

„ На пръв взор това са въпроси, които касаят живота и биографиите на разнообразни хора. В дълбочина, обаче, става дума за това по какъв начин се ръководи България и изключително за модела „ Борисов”.

Иванов отхвърля страната ни да съблюдава европейски стандарти и заподозря, че живее в „ режим на извънредно висока централизация на персонална и безконтролна власт в ръцете на Бойко Борисов, към който има нещо като неофициален султански двор, с любимци и фаворитки “.
По думите на правосъдния министър от кабинета „ Борисов 2 “, Делян Пеевски бил „ популярен везир “.

„ Краткото име на това положение на нещата е систематична корупция. А още по-краткото – мафия “, прави генерални заключения водачът на „ Да, България “.

„ В човешки проект, аз разбирам реакцията на засегнатите и на тези, на които не им харесва задаването на един или различен въпрос или фокусирането върху една или друга личност от кръговете към Борисов. Но тук не става дума за дами и мъже, майки и татковци, съпрузи и съпруги. Става дума за хора, които умишлено са избрали да бъдат част от султанския двор, да го обслужват и да се употребяват от облагите му.

И това коства на всички не просто милиони, а плячкосване на гражданското ни достолепие да имаме съвременна страна и бъдеще в нея. И, да, до момента в който Борисов не излезе и не назове ясно коя е „ Мата Хари” и до момента в който нямаме прокуратура, която може да я разпита обективно за това по какъв начин тъкмо са се появили тези пари и злато в нощното му шкафче и от кое място, този въпрос би трябвало да бъде задаван по всеки мотив и на всеки, който може да има някакво отношение към него.

Считам това за собствен дълг и ще продължа да го върша. Няма да е изключително красиво, само че е неизбежно, в случай че желаеме да унищожаваме султаната и да си върнем републиката. Аз нямам проблем да опиша на синовете си за какво съм задавал тези въпроси, само че не знам по какъв начин бих обяснявал мълчанието си “, приключва дългия си пояснителен ферман Христо Иванов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР