Продължава задочната престрелка между формацията на Кирил Петков и Асен

...
Продължава задочната престрелка между формацията на Кирил Петков и Асен
Коментари Харесай

Ще става ли Асен Василев премиер? Ето отговорът

Продължава задочната престрелка сред групировката на Кирил Петков и Асен Василев и ГЕРБ.

Към момента сред двете политически партии има големи разлики, сподели Василев пред Нова тв. И посочи, че единственият метод да седнат на една маса за политически диалози е, в случай че от ГЕРБ кажат, че ще поддържат правосъдната промяна. „ Ако ГЕРБ се разсънят една заран и кажат: „ Да, ние ще подкрепим работеща прокуратура, работеща правосъдна система и всички, които са нарушили закона досега, ще отидат в пандиза ” – тогава дано да заповядат на диалозите ”.

Василев разяснява и тематиката с шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов. „ Румен Спецов се оправи идеално с работата. Повиши събираемостта доста, което не е елементарно. Досега не съм чул нито едно обвиняване за него, което да бъде доказано от Гешев или от обстоятелствата ", разяснява той. И добави: „ Защо Спецов толкоз доста тормози сътрудниците от ГЕРБ? Да не би да е, тъй като като започнахме да ревизираме огромните компании и да покачваме събираемостта, това да е блъснало някого по джоба?.

Асен Василев разгласи, че в случай че след идните избори съумеят да създадат държавно управление, той няма да се бори за премиерското място, а още веднъж ще заеме министерския пост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР