Продължава циркът по време на заседанието на Апелативния специализиран съд

...
Продължава циркът по време на заседанието на Апелативния специализиран съд
Коментари Харесай

Цирк в съда: Иванчева отнесе 2 стотака глоба, заместничката й пък бе уволнена показно

Продължава циркът по време на съвещанието на Апелативния профилиран съд по делото за краткотрайно премахване от служба на Десислава Иванчева и Биляна Петрова, написа в. „ Труд “.

Преди час и половина магистратите дадоха 30 минути период администрацията на регион „ Младост “ да изясни дали краткотрайният кмет Румен Русев е издал заповед за уволняване на Биляна Петрова.

Иванчева и заместничката й отново " видяха " конспирации против тях

В залата незабавно дойде старши правист Йоан Андреев, който носеше със себе си заповедта за уволнението, подписана от Русев на 5 юни. Той се опита да я връчи на Петрова, само че тя отхвърли да я одобри, тъй като била противозаконна. Спецмагистратите обясниха, че нареждането влиза в действие, а в случай че уволнената има нещо срещу, може да го апелира пред административно съдилище.

Не е за поверие какво е дал охранител на пъпчасалата Иванчева

Въпреки митингите й, Биляна Петрова бе изведена от залата, защото към този момент няма по какъв начин да бъде отстранена от служба, която не заема.

През това време с крясъци Десислава Иванчева се опитваше да брани колежката си, само че съдиите отхвърлиха да й дадат думата. Въпреки това тя продължи да крещи, а магистратите я приканиха да спре да „ прави циркове “, тъй като ще бъде санкционирана за пренебрежение към съда.

„ Колко ще ме санкциите, 200, 500, 1000 лв.? “, попита Иванчева и в последна сметка бе постановено да заплати 200 лв..

В момента делото продължава по-същество, тъй като магистратите би трябвало да решат дали да отстранят Иванчева от кметския пост.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР