Продължава събирането на хуманитарна помощ за Украйна. В момента има най-голяма

...
Продължава събирането на хуманитарна помощ за Украйна.
В момента има най-голяма
Коментари Харесай

Продължава събирането на хуманитарни помощи за Украйна |

Продължава събирането на филантропична помощ за Украйна.

В момента има най-голяма потребност от спални чували, медицински консумативи и бебешка храна. Желаещите да дарят могат да го създадат на ул. " Христо Белчев " №1 в София. Помощи се събират и от Българския червен кръст.

Бусове с хранителни запаси и медикаменти ще пътуват всяка седмица от София до молдовско-украинската граница, а по-късно всичко изпратено ще се трансферира в Украйна от локалните.

Пълен лист с най-необходимите артикули:
Брашно, ориз, корнфлейкс, консерви; Медицински шини; Спринцовки; Медицински разтвори; Черен деен въглен; Апарати за кръвно; Марли и бинтове; Салфетки със спирт; Мокри и сухи кърпи; Дезинфектанти; Латексови ръкавици; Спирт; Спални чували; Бебешка храна.
За повече информация, в това число всички пунктове за събиране на дарения и ежедневни описи от нужни артикули, следете.

Междувременно през днешния ден пети камион с филантропична помощ на Българския червен кръст отпътува за Украйна. Само за три дни в благотворителната сметка на организацията са постъпили повече от 920 000 лева Националната акция продължава. Доброволците и чиновниците на БЧК одобряват дарения и ги обработват и през празничните и почивните дни.

БЧК има потребност от следните дарения:

- Нови облекла и обувки - мъжки, дамски и детски;
- Ново спално бельо;
- Нови / или доста непокътнати топли завивки (и одеяла);
- Хигиенни материали (дезинфектанти; мокри кърпи; пакетчета кърпички; памперси за бебета; дамски превръзки; сапун; шампоан; душ гел; паста за зъби; четка за зъби)
- Палатки, фенери, акумулатори, генератори

Освен това от Българския червен кръст също са разкрили банкова сметка за потърпевшите от войната в Украйна. Изградена е и система за онлайн дарения, както и се одобряват SMS дарения. Номерата на сметките и значима информация има на.

Украинското посолство е разкрило и банкова сметка за поддръжка на хората, идващи в България. Повече информация  .
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР