Продължава ремонтът на кръстовището на булевардите „България” и „Иван Гешов”.

...
Продължава ремонтът на кръстовището на булевардите „България” и „Иван Гешов”.
Коментари Харесай

Евгени Крусев: Ремонтът на кръстовището на булеварди „България” приключва след месец и половина

Продължава ремонтът на кръстовището на булевардите „ България” и „ Иван Гешов”. Трасето от центъра до „ Бояна” е стеснено поради подмяната на трамвайните релси, като в следствие придвижването се събира в по-малко ленти, а също така към него се причисляват и съчленените рейсове, които би трябвало да заместят мотрисите. "Месец и половина ще продължи ремонтът на кръстовището на бул. „ България”. Това сподели пред БТВ зам.-кметът по превоза Евгени Крусев.

„ За момента натоварването на автобусната линия е нормално”, акцентира той и добави, че при потребност ще се изпратят и спомагателни автобуси. Техният период е релативно непосредствен до този на трамваите, като линията прави връзка с метрото при НДК и обръща на Петте кьошета.

„ Със сигурност ще има усложнения, извиняваме се и молим за разбиране”, добави Крусев. Той сподели още, че останалите поправки са в график, като едното платно на бул. „ Васил Левски” сред Попа и Софийския университет е фрезовано и стартира асфалтиране, а без закъснение върви работата и на „ Граф Игнатиев”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР