Продължава раздаването на хранителни пакети за крайно нуждаещи се хора

...
Продължава раздаването на хранителни пакети за крайно нуждаещи се хора
Коментари Харесай

Продължава раздаването на хранителни пакети във Враца

Продължава раздаването на хранителни пакети за извънредно нуждаещи се хора от община Враца. Досега акцията, която ще продължи и в идващите дни, е обханала над 270 извънредно нуждаещи се поданици на Враца и обитаемоте места от общината. На всичките 270 души досега са обезпечени хранителни пакети.

 

С дарените артикули от взаимната самодейност на локалната администрация, Сдружение „ Аз Обичам Враца “ и БЧК – Враца 80 души получиха безплатно хранителни артикули от първа нужда. В първия стадий на акцията са обхванати селата Мраморен, Голямо Пещене, Баница и Оходен, както и консуматори на услугите по план „ СТИМУЛ “.
Хранителни артикули получиха още 191 души от града и обитаемоте места на Враца, като всеки пакет е с общо количество от 25 кг. Лицата са обхванати в границите на план “Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – Компонент 2 “ по Оперативна програма “Регионално развитие”.
Чрез акцията на община Враца „ Остани у дома “ през последните три седмици бяха доставени хранителни артикули и лекарства на над 100 възрастни хора.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР