Продължава недоволството заради огромните колони от тирове към границата с

...
Продължава недоволството заради огромните колони от тирове към границата с
Коментари Харесай

Продължава недоволството заради огромните колони от камиони към границата с Турция

Продължава недоволството поради големите колони от тирове към границата с Турция. Преди дни хората в Свиленград желаеха незабавни ограничения и в този момент още веднъж излязоха в символ на митинг на входа на града.
„ Километричните опашки са доста наболял проблем. Придвижването става доста мъчно. Входът на „ Капитан Андреево” постоянно е запушен. Има доста пътни произшествия, отпадъци, бедност и предпоставки за пожари”, сподели един от пострадалите.
„ Денонощно има звук. Постоянно свирят клаксони. Мръсотията, която остава след камионите е невъобразима. Искаме да призовем институциите, които имат отношение към въпроса да подхващат някакви дейности и те да не са временни”, разяснява една от живеещите наоколо.
„ На среща българските и турските митници срещнаха турските превозвачи със статистиката за обработените товарни транспорти. Стана ясно, че транспортните компании правят оценка високо това, което е направено през годините и организацията се усъвършенства, само че въпреки всичко трафикът е интензивен”, съобщи Диана Маркова от Агенция „ Митници ".
„ На срещата стана ясно и че България работи по въпроса като търси най-подходящото място за буферен паркинг, на който се планува камионите да изчакват преди да влизат в пункта”, сподели още тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР