Продължава кръводарителската акция за младата лекарка д-р Ирена Иванова. Това

...
Продължава кръводарителската акция за младата лекарка д-р Ирена Иванова. Това
Коментари Харесай

Ситуацията е критична! Нужна е много кръв за три операции на младата и красива лекарка, която полетя от седмия етаж, кръводаряването продължава !

Продължава кръводарителската акция за младата лекарка доктор Ирена Иванова. Това заяви нейн сътрудник в обществената мрежа " Facebook ".

Припомняме, че преди дни тя падна от 7-я етаж на блок 302 в столичния кв. Люлин-3. Търсят се донори за рядката кръвна група 0 негативна.

" Здравейте другари! Това е Ирена, един млад и прелестен доктор с голямо сърце. Последният път, когато я видях,беше държала ръката на пациент цяла нощ с цел да не го е боязън, че ще почине самичък. Не умря, може би тъй като тя беше там, не знам...Сега тя претърпя тежък случай и се нуждае от кръв. От доста кръв.... Аз и останалите сътрудници и другари ще сме доста признателни на всеки, който би могъл да подари кръв за нея, тъй като не желаеме да я загубим. Долу в линка са приложени местата, на които може да се подари кръв.

Стана ясно коя е младата и красива лекарка, която нощес падна от блок в " Люлин ", драмата е ужасяваща (СНИМКИ)

Бележките можете да оставите в " Спешно поделение " на " Александровска болница или в " Централна реанимация " на Пирогов. Основание на бележките за Д-р Ирена Евгениева Иванова Предварително ви благодаря! ", написа сътрудник на Ирена.

Майката на потърпевшата лекарка Павлина Петрова, известна фризьорка от Враца, помоли всички да създадат нужното за спасяването на щерка й.

Състоянието на дамата е сериозно и предстоят още три животоспасяващи интервенции, за които е нужна още кръв.

Както БЛИЦ заяви, една от версиите за тежкия случай е любовна драма.

Според криминалисти Ирена Иванова е имала скандал с приятеля си. 35-годишната жена желала да сплаши гаджето си, само че се спънала и паднала през терасата.

Младата лекарка, която е работила в незабавния кабинет на Александровска болница, а сега е в " Токуда ", отишла на посетители на приятеля си в петък вечерта. Той живеел на съдбовния 7-и етаж в бл. 302.

" Мъжът показа, че двамата са пили алкохол, само че в един миг са се скарали поради ревнивост. Тя излязла на терасата. Предполага се, че желала да го сплаши, само че политнала и паднала ", описаха ченгетата.

На този линк може да получите информация за това къде може да помогнете на доктор Ирена Иванова : https://ncth.bg/contacts

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР