Продължава изплащането на финансова помощ от Националната агенция по приходите

...
Продължава изплащането на финансова помощ от Националната агенция по приходите
Коментари Харесай

НАП даде още 500 000 лева на десетки фирми

Продължава изплащането на финансова помощ от Националната организация по приходите (НАП) за засегнатите от пандемията бизнеси. Изплатени са още 500 000 лева по третата фаза от програмата за поддръжка с оборотен капитал, заяви приходната организация на уеб страницата си.

78 са утвърдените претенденти със заповед на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите от 13 август 2021 година

във фаза 3 на програмата. Общият размер на поисканата безплатна финансова помощ е съвсем 30 млн. лева, припомнят от Национална агенция за приходите. Оценката на плановите оферти продължава, като средства ще се изплащат и отсега нататък.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Приходната организация заплати близо 480 000 лв. по трета фаза на...

Повече информация за отпусната безвъзмездната финансова помощ, претендентите могат да намерят в рубриката в уеб страницата на приходната организация.

Допълнителни уточнения за обезпечаването на поддръжка посредством оборотен капитал и отчитането на активността претендентите могат да намерят в обновената графа " " в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

Информация и подпомагане клиентите могат да получат и на [email protected] или на осведомителния телефон на Национална агенция за приходите: 0700 18 700. Обаждането е на цена, съгласно цената на съответния оператор.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР