Продължава издирването на 59-годишния затворник, който избяга от болница Свети

...
Продължава издирването на 59-годишния затворник, който избяга от болница Свети
Коментари Харесай

Още няма следа от затворника, който избяга от пловдивската болница

Продължава издирването на 59-годишния пандизчия, който избяга от болница " Свети Георги " в Пловдив. Както Българска национална телевизия първа заяви нощес, мъжът, настанен за лекуване в здравното заведение, е напуснал болничната стая. До този миг няма информация за местонахождението му.

Пловдив

59-годишният Младен Младенов е разгласен за общодържавно търсене и от него към момента няма диря. Мъжът е избягал единствено четири месеца преди да изтече периода на наказването му. Излежавал е присъда за кражба от година и половина, като това е било шестото му наказване.

В болничното заведение Младенов влиза по отношение на проучвания и операции поради неговото тежко онкологично заболяване. Всеки ден е бил проверяван от администрацията на пандиза, само че все пак, през вчерашния ден е съумял да напусне неусетно здравното заведение.
Румяна Зайкова-Калеева, зам.-окръжен прокурор на Пловдив: Не е ясно къде се намира, още нощес в 19:05ч, когато е подаден сигнала за неговото бягство, същият е разгласен за общодържавно търсене, подхванати са всички ограничения за неговото определяне, само че към сегашния миг няма резултати. Проверяват се всички места, на които може да се укрие.
От полицията ревизират записите на камерите в болничното заведение, с цел да се откри в каква посока е тръгнал Младен Младенов.
 Издирват пандизчия, липсващ от пловдивската болница Издирват пандизчия, липсващ от пловдивската болница
Затворник липсва от болничното заведение "Свети Георги " в Пловдив, където е бил настанен за лекуване. Информацията удостовери за Българска национална телевизия шефът на пандиза в Пловдив...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР