Продължава издирването на 17-годишната Ивана, която учи в местния бивш

...
Продължава издирването на 17-годишната Ивана, която учи в местния бивш
Коментари Харесай

Разширяват периметъра в издирването на ученичката от Дупница

Продължава издирването на 17-годишната Ивана, която учи в локалния някогашен Техникум по тютюна. Периметърът на претършуване в региона се уголемява, споделиха от полицията. На терен работят над 150 чиновници на Министерство на вътрешните работи от Кюстендилска област, жандармеристи, доброволци. Действията се координират от построен в РУ-Дупница действен щаб, който се управлява се от шефа на Областната дирекция на полицията в Кюстендил ст. комисар Светослав Григоров.

Момичето  е в неопределеност от  22 февруари, родителите му са съобщили в полицията в града към 22 часа, че не се е прибрала и търсят помощ. Днес е трети ден по издирването ѝ. 

Говорителят на Областната дирекция Катя Табачка съобщи, че периметърът на търсене се уголемява: " Освен това някои от обектите, които са тествани през вчерашния ден, наново ще бъдат обходени през днешния ден. Ползвани са дронове, термокамера. Надеждите са да бъде открита жива и в положително положение, уповавам се ".

" Благодарни сме на хората, които търсят детето ни. Дано го намерят. Моля се на Господ ". Това сподели пред кореспонденти бащата на изчезналата Ивана.

" Не знам къде да вървя, къде да я диря. Изчезна последните един-два часа, преди да свърши учебно заведение. Имаше проблеми със съучениците си. Нека първо се откри детето ни, по-късно ще приказваме ", сподели още бащата. Майката на момичето споделя, че тя е преносима, обичала да се разхожда, само че е нямала другари. Никъде не е отивала без телефона си. " Била си купила " Парацетамол “, тъй като настинала, направена ѝ е забележка за какво го пие. Оставя си раницата, дружно с телефона в учебното заведение и споделя – " Мама ще пристигна след това да ми вземе багажа “, описа още майката на Ивана.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР