Продължава гасенето на , обхванал около 1500 декара гори в

...
Продължава гасенето на , обхванал около 1500 декара гори в
Коментари Харесай

Продължава потушаването на пожара край Девин

Продължава гасенето на, обхванал към 1500 декара гори в мъчнопроходим регион, в който има до 100-годишни дървета, съобщи БНР. С цел попречване на в допълнение разгръщане на огъня, през цялата нощ на четирите му фронта са останали дежурни екипи. Няма заплаха за локалното население. 
Над 60 пожарникари, горски чиновници, екипи от община Девин и доброволци не престават гасенето на огнената буря. 
 Продължава битката с пожара в Девин, появи се версия за тенденциозен палеж Продължава битката с пожара в Девин, появи се версия за тенденциозен палеж
Продължава гасенето на пожара над Девин, който през вчерашния ден се разгоря с нова мощ и обхвана към 1 500 декара гори в мъчнопроходим регион. Н...
Около 1/3 от територията на пожара са държавни гори. Останалите наранени терени са аграрен фонд, треви и шубраци. 
Ето какво описа Директорът на Регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Смолян комисар Симеон Цървуланов пред БНР: " Времето се затопли и започнаха да излизат обособени огнища и прехвърляме хората от едно място на друго. Извършват се гасителни дейности. Засега няма да се наложи да включим гасителна техника ". 
Трето денонощие в Свищов, съобщи още БНР. Там изгоряха хиляди кубически метра дървесина. От компанията, противопожарната работа и Регионалната екоинспекция твърдят, че няма обгазяване на града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР