Продължава драмата в Колумбия с отвлечения от въоръжени бандити баща

...
Продължава драмата в Колумбия с отвлечения от въоръжени бандити баща
Коментари Харесай

Властите в Колумбия предлагат огромна сума за информация

Продължава драмата в Колумбия с отвлечения от въоръжени бандити татко на футболиста на Ливърпул Луис Диас. Bластите в страната не престават с огромното следствие и издирването на похитителите.

Повече от 120 бойци и служители на реда търсят бащата на играча Луис Мануел Диас в Северна Колумбия от неделя, когато се появиха известия, че въоръжени мъже са отвлекли него и брачната половинка му в град Баранкас, Ла Гуахира. Майката на футболиста - Силенис Маруланда, в последна сметка беше открита от полицията.

В изказване колумбийската войска заяви, че е сложила пътни блокади и е изпратила два моторизирани взвода, безпилотни самолети, хеликоптери и аероплан с радар в издирването на бащата на Луис Диас. Колумбийските управляващи към момента не са дали детайлности за отвличането, само че локални медии оповестиха, че майката и бащата на Диас са били отвлечени от въоръжени мъже на мотоциклети на бензиностанция в Баранкас, родния им град, който се намира в Ла Гуахира, северния район на страната.

Президентът на Колумбия Густаво Петро съобщи, че " всички публични сили са изпратени ", с цел да открият бащата на футболиста на Ливърпул. Вчера шефът на Националната полиция, военачалник Уилям Рене Саламанка, пък разгласи премия от " до 200 млн. песос " (около 40 000 паунда) за информация, обвързвана с местонахождението на похитителите.

Главният прокурор Франсиско Барбоса съобщи, че два пъти се е свързал с Луис Диас, с цел да му даде настояща информация за следствието. Той е споделил на играча, че е получена информация по отношение на опцията татко му да се намира във Венецуела - обстановка, която съгласно Барбоса би изисквала намесата на президента Петро.

Вчера футболистът не попадна в групата на Ливърпул при успеха над Нотингам Форест с 3:0. Съотборниците му не пропуснаха да показват поддръжката си към Луис Диас, като Диого Жота подвигна фланелката с номер 7 на колумбийския футболист, откакто означи първия гол на Ливърпул. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп също посвети неделната победа, като съобщи, че са спечелили " за нашия брат ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР