продължава да прибавя нови холивудски ангажименти. Българската актриса ще се

...
продължава да прибавя нови холивудски ангажименти. Българската актриса ще се
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще играе ... българка

продължава да прибавя нови холивудски задължения. Българската актриса ще се снима в трилъра „ Floodplain “ от режисьора Тим Сътън, филм, който изследва тематики като фамилната контузия, екосправедливостта и въпросите на расата, оповестява „ Дедлайн “, представен от " Площад Славейков ". 

Българската актриса ще си партнира с Бен Фостър („ Х-Мен: Последният конфликт “, „ Наказателят “), Катрин Уотърстън („ Вавилон “, „ Фантастични животни “) и Джъстис Смит („ Джурасик свят: Рухналото кралство “). Снимките ще стартират напролет на тази година.

В основната роля е Фостър, който се завръща в родния си град, с цел да предотврати пагубно наводняване. Докато се бори с водната буря, той ще би трябвало да се изправи и против може би по-голям зложелател: грешките на предишното си. Ролята на Бакалова не се оповестява. „ Floodplain “ е продукция на „ Топик Студиос “.

Междувременно Бакалова ще има роля и в „ Learning To Breathe Under Water “ от режисьорката Ребека Форчън, оповестява „ Скрийндейли “. Във кино лентата, който също към момента не е почнал фотоси, Бакалова ще играе българка, която става част от фамилията на вдовец и неговия наследник, преобръщайки живота им. В ролята на вдовеца ще бъде Рори Киниър, прочут от някои от по-новите Бонд филми, както и от английската театрална сцена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР