Продължава чистката в благоевградското предприятие "Паркинги и гаражи". Днес със

...
Продължава чистката в благоевградското предприятие "Паркинги и гаражи". Днес със
Коментари Харесай

Чистка-без компромис! Освободиха дългогодишния служител в Паркинги и гаражи- Благоевград В. Христов-Бурето!

Продължава чистката в благоевградското дружество "Паркинги и гаражи ". Днес със заповед на шефа Ивайло Червилов е освободен от работа един от най-дългогодишните чиновници Венцислав Христов-Бурето, разбра Struma. com.

Христов е бил заставен да подава молбата си за овакантяване, след серия недоволства от работата му, нарушавания по работа, както и сигнали за надменно държание към доста жители в Благоевград.

С държанието си Христов не се вписвал в екипа на “ Паркинги и гаражи”, които работят по новому с Червилов, разясняват чиновници. Новият шеф Ивайло Червилов показва здрава ръка и повишен надзор както на работата на чиновниците му, по този начин и на гражданите-нарушители.

Още с встъпването си в служба той се на се зарече да постави завършек на порочните практики, да следи изкъсо работата на чиновниците си, за недопускане на нарушавания, злоупотреби и неточно отношение към жителите на града и съобщи, че ще бъде праволинеен. И е реалност, че чиновниците му не се поколебаха да слагат скоби на извършители - известни предприемачи и политици, без значение от ситуацията, което заемат в обществото.

Сред чиновниците се разяснява, че чистката ще продължи и че подобен повишен надзор в никакъв случай не е имало в сдружението. Репортер на Struma. com направи няколко опита да се свърже с шефа на сдружението за коментар към освобождението на Христов-Бурето, само че не го открихме. Очаквайте детайлности!
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР