Продължава акцията по издирването на изчезналото 17-годишно момиче от Дупница.

...
Продължава акцията по издирването на изчезналото 17-годишно момиче от Дупница.
Коментари Харесай

Обявиха за общонационално издирване 17-годишно момиче от Дупница

Продължава акцията по издирването на изчезналото 17-годишно момиче от Дупница. Ивана Георгиева е оповестена и за общодържавно търсене, оповестиха от полицията.

Продължава издирването на 17-годишната Ивана, която учи в локалния някогашен Техникум по тютюна. Периметърът на претършуване в региона се уголемява, споделиха от полицията. На терен работят над 150 чиновници на Министерство на вътрешните работи от Кюстендилска област, жандармеристи, доброволци. В акцията вземат участие и следови кучета. Работи се и с дронове.

Действията се координират от построен в РУ-Дупница действен щаб, който се управлява се от шефа на Областната дирекция на полицията в Кюстендил ст. комисар Светослав Григоров.

Момичето е в неопределеност от 22 февруари, родителите му са съобщили в полицията в града към 22 часа, че не се е прибрала и търсят помощ. Днес е трети ден по издирването ѝ.

Говорителят на Областната дирекция Катя Табачка съобщи, че периметърът на търсене се уголемява:

" Освен това някои от обектите, които са тествани през вчерашния ден, наново ще бъдат обходени през днешния ден. Ползвани са дронове, термокамера. Надеждите са да бъде открита жива и в положително положение, уповавам се ".

" Благодарни сме на хората, които търсят детето ни. Дано го намерят. Моля се на Господ ". Това сподели пред кореспонденти бащата на изчезналата Ивана.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР