Прочутият испански фен Маноло прибягна до височайша помощ, за да

...
Прочутият испански фен Маноло прибягна до височайша помощ, за да
Коментари Харесай

Маноло моли руския президент: Путин, пусни ме с тъпана

Прочутият испански почитател Маноло прибягна до височайша помощ, с цел да успее да вкара не по-малко известния си барабан на стадион „ Лужники “ в Москва, където в неделя е осминафиналът сред „ Ла Фурия “ и домакините. 69-годишният Маунел Касерес Артересо е помолил за подпомагане премиера на родината си Педро Санчес и Кралската футболна федерация, а също така прикани и съветския президент Владимир Путин да ходатайства големият барабан да бъде вкаран на трибуните.

Инструментът не бе позволен до стадиона в предходните мачове на Испания поради извънредно строгите ограничения за сигурност. Звездният ентусиаст обаче желае безусловно да удря по барабана в дуел против Русия. Той посочи, че в никакъв случай не е създавал проблеми на трибуните и е подготвен да даде тъпана за инспекция от защитата на стадиона.

Маноло съпровожда испанския народен тим на всички места след домашното международно състезание през 1982-а. Той пропусна само един от мачовете на мондиала в ЮАР преди 8 години поради пневмония.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР