Прочутата поетеса Олга Архангелская почина в Одеса само на 32

...
Прочутата поетеса Олга Архангелская почина в Одеса само на 32
Коментари Харесай

Скръбна вест! Отиде си най-красивата поетеса, станала Барби ...

Прочутата поетеса Олга Архангелская умря в Одеса единствено на 32 години. За това заяви известната персона в мрежата Аматуе, която е нейната добра другарка. Тя не споделя от какво е умряла, а единствено по какъв начин се е срещнала с нея в предишния живот и какъв прелестен човек е Олга.



Момичетата интензивно общували от преди 10 години, набирали известност и дружно мечтаели да станат кукли Барби. Аматуе направила голям брой интервенции, само че Олга не бързала да я следва. По-късно ориста на девойките се разделя - Аматуе отпътува за Щатите, където в този момент се занимава с мистични практики, а поетесата остава в родината си. Тя се опитвала да си откри работа като дизайнер и пишела лирика, рядко се появявала в обществените мрежи.

Според приятелката й, Олга знаела за идната си гибел, само че не направила нищо по въпроса. " Знаеше, че ще почине, и се приготви за това. Това беше умишлен избор на човек, който знаеше за гибелта си в продължение на няколко години ", акцентира Аматуе, написа blitz.bg.

Използвайки мистичните си качества, Олга предсказала гибелта си в едно от старите стихотворения от 2009 година, което било включено в сборника на авторката „ Плувам във времето “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР