Прочулата се през тази година фирма Инерком България обяви, че

...
Прочулата се през тази година фирма Инерком България обяви, че
Коментари Харесай

Инерком обяви, че не се е отказала от ЧЕЗ

Прочулата се през тази година компания " Инерком България " разгласи, че " има поддръжката на световни капиталови банки за завършване на договорката " за българския бизнес на ЧЕЗ. Това увериха от компанията на Гинка Върбакова.
" Инерком " излезе със известието, откакто БНР разгласи, че компанията не е внесла в период нужното разплащане, което е било част от процеса. Става въпрос за изискването да се подсигурява регулаторно позволение. Припомняме, че към този момент Комисия за защита на конкуренцията спря договорката - поради опасения за монопол на фотоволтаичния пазар, въпреки там общата мощ на ЧЕЗ и " Инерком " да е под 10%, а " Инерком " апелира пред съда, само че и продаде фотоволтаичния си бизнес, което не оказа помощ, защото първо започва процедурата пред съда и Комисия за защита на конкуренцията не обърна внимание на продажбата.
" Сделката сред ЧЕЗ и " Инерком " следва законовите условия, способени да се произнасят са единствено избраните по закон български институции ", подчертаха от компанията на Върбакова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР