Прочетете ли тези шок истории от българските селски групи, и

...
Прочетете ли тези шок истории от българските селски групи, и
Коментари Харесай

Най-лютите селски дербита

Прочетете ли тези потрес истории от българските селски групи, и най-свирепите английски мачове ще ви се сторят като пердах с възглавници сред монахини-кармелитки… 

Щом екнат кремъклийките…

През 2012 година поетичното дерби сред Фк „ Ботев “ (Копривец) и ФК „ Смирненски “ по този начин и не съумява да приключи. Причината е повече от прозаична за подобен високоволтов мач – след края на първата част напрегнатата аудитория на домакините взема решение да тушира напрежението, като открие пукотевица с пушки по треньорското управление на гостите. Охраната на стадиона разумно не може да възпре разгърмелите се тифози, тъй като се състои от един-единствен субект (вероятно изплашен индивид). Интересното е, че измежду почитателите на Копривец имало служител на реда, който стрелял от наслада след головете за неговия тим.

Екшън-дербито има своята предистория: в предходния сезон „ Смирненски “ нанася единствената загуба на отбора от Копривец. И очевидно почитателите на „ Ботев “ се запасили с задоволително самообладание и боеприпаси в очакване на своето сладко отмъщение…

Любовта е по-силна от всичко

Годината е 2010, а епик конфликтът сред Стара популярност (Старо селище) и Галатасарай (Малко Йонково) изцяло оправдава упованията на публиката за невиждано представление. Идилията била цялостна: двата тима давали всичко от себе си да вкарат гол или най-малко да отворят работа на близката травматология, а зад едната врата добродушно претърпяли тучна тревица двойка влюбени магарета. По някое време мъжкият дългоушко очевидно решил, че либидото му е по-важно от някакъв си тъп мач и тръгнал сластно да се качва върху магарицата. Женската обаче спазила неписания закон за любовната въведения и откакто го поразходила, се оставила на мъжкия чак на средата на терена. За кеф на кибиците и за историята.

И ето по какъв начин внезапно дербито било застрашено поради несдържан магарешки секс посред стадиона! За благополучие на почитателите един от съдиите не бил елементарен човек, а същински левент, който взел нещата в свои ръце. Той решил да раздели влюбените, като за задачата почнал да постанова със съдийския си флаг магарето по мъжкото му достолепие. От своя страна магаретата, ядосани, че им скапват ласките, подгонили самозвания рефер. В последна сметка основният арбитър прекратил срещата, а животните спокойни можели да продължат любовната си игра из целия терен…

Пистолет, гаечен ключ и един ядосан юначага

ФК „ Бенковски “ против ФК „ Сокол “ (Негован) – два тима, които могат да пратят футбола в друго измерение. А когато в подобен мач гостите отбележат в последната минута надвит гол, гаранция ще стане напечено. Както и става. Футболистите на домакините решили, че с насладата си от гола противниковия състезател ги предизвика, по тази причина и го удрят в тил. Оттам настъпва всеобщо меле сред двата тима, в което по добре одобрена традиция се включва и публиката. Междувременно, състезател на „ Бенковски “ отива до съблекалнята, с цел да си вземе очевидно авансово квалифицираните револвер и гаечен ключ, връща се на терена и стартира да крещи „ Ще ви избия “.

В този ден промяната в „ Пирогов “ си е вадила надника с пот на челото. Логичният въпрос е къде е била защитата? Единственият охранител си е бил там. Мъртвопиян.

Бой и кръщене

Когато става въпрос за дерби сред тимове от Северозапада, работата постоянно е дебела. И постоянно е високоградусова. Затова не е изненада, че един път едно от монтанските дербита сред Вихър ” (Николово) и “Селяк ” (Стубел) се забавило с половин час. Причината била, че автомобил с почерпени почитатели на гостите, идващи непосредствено от кръщене, решил да мине очевидно за по-напряко непосредствено през… игрището. След това, както се споделя, всичко е история – история с красиви тупаници,  три полицейски патрулки и закани от рода на „ “Не ми се мисли какво ще е, като дойдат в Стубел тия “.

За десерт сме ви приготвили да видите с каква атрактивна носилка придвижват контузените на селски мач в Румъния:

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР