Пробвали ли сте това лято да си поръчате такси в

...
Пробвали ли сте това лято да си поръчате такси в
Коментари Харесай

Драма и пот с такси в Бургас, невероятно къртене на нерви!

Пробвали ли сте това лято да си поръчате такси в Бургас, една от услугите, които всеки уважаващ себе си град би трябвало да предлага, с цел да стигнеш до дадена точка по-бързо, по-лесно, по-луксозно от градския превоз, за което си плащаш и няколко пъти по-скъпо. Ако опитате в Бургас – ще ви е по-бързо и по-евтино да хванете влака за София, да слезете в Долно Езерово и от там с рейса да се върнете към центъра. Този вид сигурно ще ви коства по-малко нерви, в случай че желаете с такси да отидете от бургаския ж.к. „ Славейков “ до центъра. Поне ще сте авансово готови, че ви чака екскурзия, написа " БургасИнфо ".

Драмата с такситата е жестока, водачите на същите тези коли пищяха и желаеха социална поддръжка по какъв начин нямат работа, по какъв начин нямат стоянки, по какъв начин би трябвало да си вдигнат цените, тъй като другояче не издържали. Това беше преди Нова година, само че точно на празника, когато можеха да печелят най-вече, зарязаха работата си – отидоха да честват, а хиляди бургазлии останаха да газят снега, оплакват се постоянни клиенти. Дали е мраз или горещина – е все тази за бургаските таксита. Опитайте при 35 градуса да си повикате такси. Настава още по-голяма горещина. „ Нямам коли, просто нямам, никой не ми дава отговор “, крещеше неистово диспечерка на една от фирмите, явно изтървала от надзор водачите.

Таксиметровата компания „ Индикар “ най-малко откровено си споделя – въведохме спомагателна такса, тя се заплаща върху тази сума, която ви демонстрира апаратът. Но макар нея, от време на време просто не идват. Просто ги няма. „ Зарязах приятелите си, с цел да отида на най-видното място, когато ми върнаха позвъняване, че таксито ми идва. Чаках 15 минути – нямаше ги. Побеснях, това услуга ли е? Опитах да се свържа назад с компанията – никой не ми подвигна. “, писа ни четец на Бургас

„ Бургас такси “ пък подвигат един път на два дни, от време на време на три, от време на време и по-рядко, жалват се клиенти. „ Еко такси “ изобщо да не ги занимават някакви си хора по телефона, тъй като те са по моловете и летището и курс от „ Меден рудник “ до центъра или пък от „ Изгрев “ до центъра е единствено жалка поръчка за тях. Като на " тука има-тука нема " е ситуацията и с „ Кепитъл “, които пък едвам кретат, по този начин е и с „ Орион “, „ Елеганс “ и така нататък Да не приказваме, че след куп премеждия идването на такси носи със себе си постоянно друга „ екстра “ - сауна с ароматизиран водач в нея. „ Ох, добре че бяхте вие за по-дълъг курс, с цел да проработи климатикът “, сподели един от водачите на компания И. и в крайната точка пусна най-сетне охлаждането, с цел да може самият той да бъде на почти свежа атмосфера, до момента в който чака идващия отпаднал клиент.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР