Проблемите с лечението на онкоболни не са нови. Ние предупреждавахме

...
Проблемите с лечението на онкоболни не са нови. Ние предупреждавахме
Коментари Харесай

Георги Михайлов: Липсва цитостатик за лечение на туморни заболявания при деца

Проблемите с лекуването на онкоболни не са нови. Ние предупреждавахме за тях. Изисквахме да отпадне лимитното начало. Тези проблеми се случват всеки месец. Това сподели доктор Георги Михайлов от Българска социалистическа партия по БТВ.
В огромни лечебни заведения има виртуални кревати. Същото нещо е и в лъчелечението. Директорите непрестанно би трябвало да играят танц, с цел да не изпаднат в черни точки от инспекциите. Това е абсурд. Свързани са с доста бумащина. Ние си стоим в един обаян свят във всички области на опазването на здравето.

Самата структура поражда безобразия. Когато метода на финансиране е през клинична пътека, те са логаритми за робата, а не за харчене на средства. Двама души с пневмония се разграничават. В доста лечебни заведения имат за цел облага. Отприщва се предпочитание да се въртят пътеки. Докато тази система не рухне, по този начин ще бъде. Тя носи облага единствено на избран кръг от хора. Вършат се безобразия. Сега липсва цитостатик за лекуване на туморни болести при деца.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР