Проблемите на натовареното международно летище Скипхол в Амстердам продължават втори

...
Проблемите на натовареното международно летище Скипхол в Амстердам продължават втори
Коментари Харесай

Бъркотията с горивото на летището в Амстердам продължава втори ден

Проблемите на натовареното интернационално летище " Скипхол " в Амстердам не престават втори ден, откакто в сряда бяха анулирани близо 200 полета, заяви " Ройтерс ". Причината е срив в главната система за зареждане на самолетите с гориво, поради който хиляди пасажери се оказаха блокирани и принудени да търсят опция.

KLM - холандската самолетна компания, която е част от групата на френската Air France, разгласи, че през днешния ден е отменила 61 полета от Амстердам.

Сутринта на третото по натовареност континентално европейско летище стартира с опит на самолетните компании да върнат към обикновено положение разписанията си. " Мнозина пасажери трябваше да търсят други полети, което в допълнение обърка обстановката. Хората постепенно поемат по пътя си, само че към момента терминалите са много цялостни с народ ", споделя представител на " Скипхол ".

От управата бяха дали обещание, че казусът с горивната система ще бъде преодолян в сряда вечерта и последователно ще се възстановят полетите. Всичко това се случва в един от най-натоварените в годината седмици на " Скипхол " - единствено през днешния ден се чака през летището да преминат към 225 000 пасажери.

 Бъркотията с горивото на летището в Амстердам продължава втори ден
© Reuters
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР