Проблемът, срещан при голям брой млади хора през двадесетте и

...
Проблемът, срещан при голям брой млади хора през двадесетте и
Коментари Харесай

Липсата на този витамин е знак за появата на бели коси

Проблемът, срещан при огромен брой младежи през двадесетте и началото на тридесетте години, са белите коси. Докато се споделяше, че се появяват бели косми, тъй като сте остарели, това към този момент не е правилно, тъй като броят на младежите, които изпитват този проблем, се усилва трагично. Те се появяват най-много заради метода на живот, напрежението и генетиката. Хората, които са под стрес побеляват по-бързо. Той също може да докара до загуба на коса.
Основният провинен за това е неналичието на витамин В12 в организма. Недостатъкът на този витамин предизвиква понижаване на алените кръвни кафези в организма, което води до анемия. Един от признаците е бялата коса, която може да бъде следена при младите. За да се предотврати това, се предлага постоянно да се употребяват храни, богати на този витамин, като алено месо, морски блага, яйца и мляко.
Преди да стигнете до коафьор, пробвайте се да разберете какво предизвиква това събитие, тъй като здравословните проблеми също могат да бъдат скрити.

Рецепта за домашно лекуване на косата
- Можете също по този начин да извършите домакински шампоан от яйца. Това значи, че едно яйце се разрушава дружно с малко вода и се разтрива в косата. Оставете да работи в продължение на 30 минути и измийте косата с шампоан.
- Можете да втриете корените на косата с кокосово масло, да изчакате половин час и по-късно да изплакнете добре.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР