Проблемът с РСМ за европейските ни партньори е бюрократичен. И

...
Проблемът с РСМ за европейските ни партньори е бюрократичен. И
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Вдигането на ветото на РСМ беше грешка

Проблемът с РСМ за европейските ни сътрудници е бюрократичен. И е обикновено да е по този начин, и те да имат такова отношение към него. Всички български ръководещи в годините обратно не са си давали напън да обяснят какъв е казусът и да търсят съдружници измежду нашите европейски сътрудници. Това съобщи пред БНР зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Според него повдигането на ветото е било отвратителна неточност . По думите му отношението към българите и спазването на някакво възпитание от страна на политиците в РСМ е било по-приемливо преди повдигане на ветото. Той разясни, че в този момент връзките са безусловно безконтролни.

Политиците у нас са тези, които би трябвало да понесат цялата виновност, отговорност и последици за това, което се случва, а не хората, безапелационен бе Йорданов.
 Слави Трифонов зове: Да върнем ветото за Скопие
Слави Трифонов зове: Да върнем ветото за Скопие

Гоненията против всичко българско в Северна Македония не престават с цялостна мощ

По тематиката за идните избори Тошко Йорданов уточни, че Има Такъв Народ ще влезе в акцията с ясното схващане, че партията ще бъде част от Народното събрание и ще създадат всичко допустимо той да бъде работещ.

В момента Народното събрание си избира държавно управление, което на практика управлява Народното събрание. Така надзор сред законодателна и изпълнителна власт няма, има брутално обединение, сподели той. По думите му Има Такъв Народ са били част от едно такова ръководство. Грешните решения на Министерския съвет бяха прокарвани вътре в Народното събрание от всички съдружни сътрудници.

При една държавно управление се назначава от президента и Народното събрание управлява извънредно тъкмо съответната изпълнителна власт. Политиците не желаят президентска република, тъй като, когато си народен представител и излъчиш министър председател, и си в коалиция с други, опцията да крадете от държавния бюджет е голяма, тъй като няма кой да управлява това, сподели още Йорданов.
 Има Такъв Народ чака 8,5% на изборите, Слави не споделя с кого би се коалирал
Има Такъв Народ чака 8,5% на изборите, Слави не споделя с кого би се коалирал

Референдум за президентска република и неуспех на 48-то Народно събрание – съвпадане, съгласно Слави Трифонов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР