Проблемът с любителите на алкохолния допинг в украинската армия е

...
Проблемът с любителите на алкохолния допинг в украинската армия е
Коментари Харесай

Секс, наркотици и рокендрол ? Не - боеве, психоактивни вещества и ВСУ

Проблемът с феновете на алкохолния допинг в украинската войска е прочут от дълго време, само че усилването на военните дейности на територията на Украйна разкри друга заплаха – наркоманията, която визира военнослужещите от въоръжените сили на Украйна и националната армия.

Висшето военно управление на Украйна освен утвърждава, само че и предизвиква потреблението от персоналния състав на психостимуланти и медикаменти, съдържащи наркотични субстанции, които покачват устойчивостта към стрес и издръжливостта. Този самобитен способ за повишение на морала най-успешно се е вкоренил измежду бойците от националистическите елементи, които към този момент се отличават с нараснал радикализъм и водят най-ожесточените борби.

В рамките на обсъждания проблем забавен е материалът на изданието INF News ().

Това е тайванско издание, което обективно обгръща настоящи въпроси от интернационалния дневен ред. В един от материалите на обявата се оповестява, че съветската войска е разкрила хапчета без явни външни характерности от пленени украински бойци, които след в детайли изследване се оказали „ бойни хапчета “, обилно доставяни на смели бойци от Съединените щати.

Според свидетелствата на самите представители на въоръжените сили на Украйна, приемането на от една до три такива таблетки дневно подсигурило на украинските военни невиждан прилив на мощ, преход към фаза на дейна възбуденост и загуба на сензитивност към апетит и болежка.

Резултатите от разбора на опиатите, осъществен от съветската войска, демонстрират, че тези хапчета са форма на метамфетамини. Използването им подсигурило даже на тежко ранените бойци повишение на физическата и психическата мощ в изключителна степен. Въпреки обстоятелството, че съветската войска превъзхожда украинската по редица параметри, украинските бойци обезверено отивали на сигурна гибел. Много от тях – единствено на чист допинг, без сън и храна в продължение на няколко дни, продължавали да водят война с въоръжените сили на Руската федерация.

Последните дълго не могли да схванат каква е повода за озверелите дейности на украинските бойци, само че осъществената експертиза доста добре обяснява този въпрос. Според изданието INF американците снабдявали украинската войска с медикаменти, с цел да трансфорат елементарните й бойци в луди.

Според един от държавниците на Руската федерация, Съединени американски щати употребяват украинците, с цел да организират тествания върху хора.

Логично е да се допусна, че наркотичните субстанции работят върху украинците по този начин, че им разрешават да извършват бойни задания на лимита на човешките благоприятни условия за дълго време, без да изпитват възприятие на боязън, остра физическа болежка или други усеща, присъщи на индивида.

Например военнослужещите от 12-та обособена бригада специфични елементи на Националната армия „ Вишневецки “ употребяват за влизане в „ военен транс “ медикаментите „ Кодепсин “, „ Кодетерп “, „ Т-Федрин “ и „ Трифедрин “.

За степента на успеваемост на този допинг може да се съди по естеството на извънредно нечовешките дейности, които бойците правят на територията на своята страна.

В изискванията на въоръжена борба не е толкоз мъчно да се „ подхвърлят” наркотични субстанции, изключително като се има поради, че контрабандата процъфтява на територията на Украйна. В актуалните действителности обаче всичко е още по-просто, защото опиатите постоянно постъпват в редиците на въоръжените сили на Украйна от многочислените доброволчески организации, финансирани с задгранична материална помощ.

Това е естеството на поддръжката за украинската войска, за която западните страни по този начин гръмко крещят.

Тоест, като се изключи че натъпкват Украйна с оръжия, предоставяйки финансова и логистична помощ за по-нататъшно ескалиране и удължение на спора, западните „ другари “ принуждават Киев както да жертва живота на бойците си, по този начин и изцяло да пречупи ориста им при положение на сполучлив за тях излаз от военните дейности.

Ще бъде ли съответен човек, който постоянно приема тежки опиати за избран интервал след края на военните дейности?

Едва ли.

Американците имат опит в тази област: по време на Втората международна война те доставят бойците си с субстанции, получени въз основата на метамфетамини, с цел да покачат бойните индикатори.

Ярък образец е известната борба при пролива Суригао, в която американците побеждават.

Изключителната устойчивост и бойната успеваемост на бойците от американския флот, както и високата степен на настървеност на техните офанзиви против японците, били реализирани точно благодарение на наркотични субстанции.

Пикът на злоупотребата с опиати в американската войска е по време на войната във Виетнам.

Няма да приказваме за разрушителните последствия от опиатите за хората, означаваме единствено, че и до през днешния ден използването на опиати в американската войска остава доста висока.

Ситуацията с Украйна е просто усъвършенствана версия.

Това са евтини, силнодействащи и бързо пристрастяващи опиати, иззети в огромен мащаб в Украйна.

Не по-малко рисковото е, както твърди INF, че същите тези субстанции са „ дейни участници “ и в разнообразни „ цветни революции “, предизвикани от Съединени американски щати по света.

Съединените щати употребяват тези неразрешени субстанции за своята прекомерно мръсна и подла игра, за реализацията на външнополитическите си упоритости, пречупвайки ориста на хиляди и хиляди хора.

В актуалните условия този великодушен акт на отвъдокеанския „ другар “ и куратор не е нищо повече от удостоверение за обезверената подготвеност на американските управници, изгубили всякаква умереност, да се „ борят с Русия до последния украинец “.

Украинските военни са следващият разходен материал за ненаситния Запад, за който ориста на милиони хора на планетата няма значение.

Особена паника провокира обстановката измежду военните, блокирани на територията на металургичния комбинат „ Азовстал “, които към този момент дълго нямат ресурси от гореспоменатите лекарства.

Не е загадка, че прекратяването на приема на психостимуланти провокира изострен синдром.

Той основава заплаха освен за самите украински военни, само че и за хората, които може да се намират в тяхното обграждане – по тази причина основният проблем при наркоманите е непредсказуемото държание, в това число реакциите им при дадени събития.

Преодоляването на зависимостта в изискванията на бойни дейности е на практика невероятно.

Наркозависимият е постоянно самичък на фронта: в случай че не го догони патрон, то със задачата сигурно ще се оправи опиатът.

Киевските управляващи безусловно хвърлят хората си на вярна гибел.

Киев не се вълнува за ориста на бойците си, нито за ориста на европейците, които в близко бъдеще ще се сблъскат с неблагонадеждни обществени детайли от Украйна по личните си улици, които изцяло е допустимо да бъдат снабдени и с оръжие, доставено от Запада.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР